TROUWFOTOGRAAF IN DEN HAAG

Op 28 september mocht ik als trouwfotograaf in Den Haag aan de slag. Op de bruiloft van Vincent en Rosalinde. De meesten mensen reserveren de trouwfotograaf minimaal een half jaar voor de bruiloft. Maar Vincent en Rosalinde waren daar iets later mee.. Zes weken voor de grote dag kreeg ik een whats-app bericht van Rosalinde.

WILT U WETEN OF IK ALS FOTOGRAAF DEN HAAG IETS MOOIS VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Meer info trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag. Gips kruit in haar van de bruidTrouwfotograaf Den-Haag spontane trouw fotoshootTrouwfotograaf Den-HaagTrouwfotograaf Den-Haag. Lachen tijdens fotoshoot met trouwfotograafTrouwfotograaf Den-Haag

Voor meer foto's van Vincent & Rosalinde bekijk mijn blog.
 Mijn dag als trouwfotograaf in Den Haag begon bij Rosalinde haar ouders thuis. Rosalinde was de jongste van een groot gezin. Dus de zenuwen bij haar moeder vielen erg mee. Zij wist precies hoe het werkte. Rosalinde haar moeder liep met mij mee naar boven, waar Rosalinde zat, haar haren werden gedaan, en onder tussen zat zij rustig aan een kopje thee.
Vincent was in het zelfde huis aanwezig, maar zij mochten elkaar niet zien. Leuk als het bruidspaar in het zelfde huis is, dan kan ik als trouwfotograaf, heen en weer lopen. Toen zij beide klaar waren, ging Vincent naar buiten, en kon zo officieel aanbellen voor de first look! Wat waren zij blij elkaar te zien!
Wij zijn voor de eerst fotoshoot naar een rustig strand gereden vlak bij Den Haag. Normaal gesproken geef ik als trouwfotograaf voor de shoot altijd wat handige tips, en leg ik uit wat ik allemaal van jullie ga vragen. Maar ik haalde mijn camera uit de tas, en Vincent en Rosalinde begonnen elkaar al te knuffelen en liepen helemaal verliefd over het strand heen..

EEN MAKKIE VANDAAG ALS TROUWFOTOGRAAF IN DEN HAAG!

Daarna zijn wij naar een mooi bos gereden. Ondertussen stonden alle daggasten klaar bij de feest locatie, daar aangekomen werd er uitgebreid gefeliciteerd. Rosalinde haar moeder had een mooi gedicht geschreven, en haar vriendinnen een grappig filmpje gemaakt. De ceremonie was na het eten in de kerk, daar mocht niet gefotografeerd worden. Dus na een foto van de ringen zat mijn dag als trouwfotograaf in Den Haag er op.

Meer foto's van Vincent & Rosalinde zijn te zien in mijn blog.

WILT U WETEN OF IK ALS TROUWFOTOGRAAF IN DEN HAAG IETS MOOIS VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of 0646154388.

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje