FOTOGRAAF IN ZUID-HOLLAND

Op zaterdag 8 september 2018, mocht ik als fotograaf in Zuid-Holland, de bruiloft van Herman & Karen fotograferen.

WILT U WETEN OF IK ALS FOTOGRAAF IN ZUID-HOLLAND IETS MOOIS VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Meer info trouwfotografie

Fotograaf in Zuid-HollandFotograaf in Zuid-HollandFotograaf in Zuid-Holland. Trouwen bij de Duinrand in OostvoorneFotograaf in Zuid-Holland. Trouwen bij de Duinrand in Oostvoorne

Voor meer foto's van de bruiloft van Herman & Karen bekijk mijn blog.

 Ik begon als fotograaf in Zuid-Holland bij Karen thuis, zij was in haar eigenhuis. Herman en Karin hadden een ruim en opgeruimd huis, met veel licht inval. Karin zat met haar pas geboren nichtje op schoot, een boterham met hagelslag te eten.
Toen was het tijd om Karin d’r haar perfect in model te brengen, met de make-up volgend.
Een van Karen haar beste vriendinnen was zwanger, en had de afgelopen nacht helaas in het ziekenhuis doorgebracht. Karin had niet verwacht dat zij nog zou komen.. Maar daar was ze! De tranen sprongen in het rond, wat waren zij blij elkaar te zien.

ALS FOTOGRAAF IN ZUID-HOLLAND VANG IK GRAAG EMOTIES!

Het was tijd om naar boven te gaan, en de perfect passende jurk aan te trekken. Toen ik als fotograaf in Zuid-Holland boven in de slaapkamer kwam, zag ik gelijk dat er mooi licht was. Karin haar vriendin, hielp met de jurk aantrekken. Toen hij aanwas, kwamen haar moeder en een andere vriendin naar boven, dat was nog wel even een speciaal momentje.
Iedereen verzamelde zich op de oprit, waar Herman aan zou komen. Nadat Herman aangebeld had, deed Karin met een grote lach de deur open. Dat is altijd een moment waar het bruidspaar zo veel tegelijk wil doen, kussen, naar elkaar kijken, kroelen, en de bloemen aan de bruid geven.

ALS FOTOGRAAF IN ZUID-HOLLAND, VIND IK DE FIRST LOOK EEN SPECIAAL MOMENTJE.

De foto’s tijdens de fotoshoot, hebben wij in het bos van Oostvoorne gemaakt. Ondertussen waren de daggasten al bij de Duinrand, toen wij daar ook aankwamen was er een heerlijke lunch, en tijd om groepsfoto’s te maken. Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte. Leuk om te weten is, dat de broer van Herman de baps was! Hij deed het super tof! Lekker losjes, zo als Herman en Karin het ingedachte hadden. Hij liet de mensen lachen, en Herman en Karen stralen!

ELKE CEREMONIE IS ANDERS, MAAR DEZE WAS wel ERG LEUK!

Na de felicitaties, kon de taart aangesneden worden en was er een proost moment. Daarna hebben wij met zijn alle groepsfoto’s gemaakt.
Na het diner kwamen de avond gasten binnen, en was er een heerlijke sfeer. Ondertussen kon ik als fotograaf in Zuid-Holland mijn flitsers installeren voor de feestavond. Er was een DJ, maar speciaal voor de openingsdans kwam er een man op een saxofoon spelen, erg mooi! Daarna nam de DJ het over, er werd er door iedereen gedanst! Na de spetterende champagne foto, zat mijn dag als fotograaf in Zuid-Holland er op.

WILT U WETEN OF IK ALS FOTOGRAAF IN ZUID-HOLLAND IETS MOOIS VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact op via 0646154388 of het contactformulier.

Meer info over bruidsfotografie

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje