Trouwen bij Zoet of Zout

3 augustus 2018 zijn Jeroen en Marry getrouwd bij een super mooie trouwlocatie: Zoet of Zout. 
Mijn dag als fotograaf begon bij Mary haar ouders thuis. Na het aanbellen, deed de vader van Marry open, met een grote glimlach van oor tot oor. Mijn schoenen waren nog niet uit, en ik kreeg al koffie met een koek aangeboden.

Gaan jullie ook trouwen bij Zoet of Zout?

 Voor meer info en foto's van deze mooie dag bij Zoet of Zout bekijk

Trouwfotograaf Jessie

Trouwen bij Zoet of Zout. FotoshootTrouwen bij Zout of ZoutTrouwlocatie Zoet of Zout StellendamTrouwen bij Zoet of ZoutTrouwen bij Zoet of ZoutZoet of Zout

Voor meer foto's van deze prachtige bruiloft bij Zoet of Zout bekijk mijn blog.

Marry was met haar moeder op zolder, daar werd Marry d’r haar en de make-up gedaan. Daarna kon de jurk aan. Het huis liep ondertussen vol met vrienden en familie. Jeroen was al in Rockanje, en stond einde van de straat te wachten. Toen iedereen buiten was, kon Mary naar beneden komen, en mocht Jeroen eindelijk doorrijden.. Daar was de knappe Marry! Vol met emoties, en Jeroen zijn lach kon niet groter!
Er kwam een grote oude schoolbus aanrijden! Iedereen wist het, behalve Marry. Het was dus echt een verrassing! Daarna zijn wij met zijn alle naar de vesting in Hellevoetsluis gereden voor een aantal groepsfoto’s. Toen zijn alle daggasten naar Zoet of Zout gereden. En hadden wij tijd voor de fotoshoot van Jeroen en Marry samen.
De ceremonie was bij Zoet of Zout buiten, in de zon, met een zacht briesje, wat een plaatje! 
De trouwambtenaar was kort en krachtig, maar Jeroen en Marry wilde zelf iets tegen elkaar zeggen.. Toen sprongen de tranen uit iedereen zijn ogen.. Zelfs ik had een brok in mijn keel!
Na de overheerlijke taart was er ruim de tijd om van de daggasten te genieten op het terras van Zoet of Zout. Na het diner was er een leuk schoenen spel, en een grappige speech. Daarna trokken Jeroen en Marry zich even terug, en arriveerden de avondgasten. Toen kwamen Jeroen en Marry al dansend binnen en kon het feest beginnen! Wel leuk om te weten Jeroen kreeg nog even dansles van Marry haar neef. Na stoere dansfoto’s, en een toffe champagne foto zat mijn dag als trouwfotograaf er op. Het was een prachtige dag! Met Jeroen en Marry bij Zoet of Zout!

Gaan jullie ook trouwen bij Zoet of Zout?

Meer info trouwfotografie

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje