Trouwen bij Kasteel Keukenhof.

Op 6 juli zijn Maarten en Kim getrouwd bij Kasteel Keukenhof. Zij wonen in Berkel en Rodenrijs, en hoefden niet perse in de buurt te trouwen. Zij zijn op een open dag bij diverse trouwlocaties geweest, toen zij binnen liepen bij, Kasteel Keukenhof waren zij gelijk verliefd!

Meer info over trouwfotografie.

Trouwen Kasteel KeukenhofTrouwen Kasteel Keukenhof. Gips corsageTrouwen Kasteel KeukenhofKasteel Keukenhof. Borrelen in de tuin van Kasteel KeukenhofTrouwen bij Kasteel Keukenhof

Mijn dag als trouwfotograaf, begon bij Kim haar ouders thuis. Nadat Maarten haar opgehaald had met een stoere oldtimer, was er een gezellig ontbijt met heel de familie. Daarna zijn wij richting kasteel Keukenhof gereden. De familie was druk met het versieren van de locatie.
Maarten en Kim gaan in de tuin van kasteel Keukenhof trouwen, kan ook binnen maar het was prachtig weer! In het mooie groene gras, stond een leuk wit prieeltje klaar voor de ceremonie. Eerst zijn wij foto’s gaan maken in het kasteel. Later ook in de tuin. Alles zag er perfect uit, veel groen, maar ook stoere oude muren, en van die grote kasteel ramen!
De dag gasten verzamelden zich voor het kasteel, waar Maarten en Kim officieel aan kwamen rijden. Wat een plaatje! Die toffe auto voor het kasteel, omringd door blije mensen. Daarna mocht iedereen plaatsnemen voor de ceremonie, die erg leuk aan elkaar gepraat was door de ambtenaar. Na de ceremonie mocht het bruidspaar gefeliciteerd worden, voor het kasteel tussen de bomen, waar de zon doorheen schitterde.

KASTEEL KEUKENHOF IS ECHT EEN TOP TROUWLOCATIE!

De taart werd binnen in het kasteel aangesneden, in z’n prachtige kamer, met veel schilderijen en grote openslaande deuren.. Wat een sprookje! Na dat iedereen zijn overheerlijke taart ophad, was het tijd voor de groep’s foto’s.

Tijdens het eten, was er een leuke tijdlijn gemaakt, door Kim haar beste vriendin. Maarten zijn zus had nog een leuke video gemaakt, waar enorm om gelachen werd. Het was allemaal precies hoe Maarten en Kim het wilde.. Een sprookjes bruiloft, waar iedereen heerlijk kon genieten. Geen strakke planning, maar gewoon kijken hoe het loopt.

De feestavond was in de ridderzaal, waar Maarten en Kim met een super stoere openingsdans, de feestavond opende. Later nog even een toffe champagne foto, en onze dag zat er al weer op. Wat was het een mooie dag als trouwfotograaf bij Kasteel Keukenhof.

Meer info over trouwfotografie.

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje