Trouw fotograaf Zuid-Holland

Op 20 april 2018 mocht ik als trouw fotograaf Zuid-Holland aan de slag, op de trouwerij van Niels & Renate. Leuk om te weten, Renate heeft zelf haar trouwjurk gemaakt, en was zwanger van hun eerste zoon. Die ondertussen al gezond op de wereld is gebracht.

Zijn jullie ook opzoek naar een Trouw fotograaf Zuid-Holland?

Neem geheel vrijblijvend contact op via info@fotograafjessie.nl  of 0646154388 

Meer info over trouwfotografie

April 2018 begon koud, met veel regen, alle bomen zaten nog in de knoppen.. Het was nog echt winter. Ik was bang dat daardoor de fotoshoot ook een winterse uitstraling zou krijgen, wat niet de bedoeling was. Maar half april begon de zon flink te schijnen waardoor er gelukkig veel knoppen oprijd uitgekomen zijn! Waardoor het toch een beetje lente leek.
Als trouw fotograaf Zuid-Holland begon ik vandaag bij Kasteel Ravesteyn in Heenvliet, een klein dorpje in Zuid-Holland. Het kasteel is erg mooi, maar de tuin mag er ook wezen. Ook staat er een oude stoere ruïne. Daar wordt ik als trouw fotograaf gelijk verliefd op. Natuurlijk perfect om stoere foto’s te maken! Na de gezellige fotoshoot was het tijd om te gaan trouwen in Hellevoetsluis, een leuk haven stadje in de provincie Zuid-Holland. Dit keer niet in het prinsenhuis, maar in het gemeentehuis, waar de trouwzaal net vernieuwd was. Mooi strak met veel licht. Tijdens de ceremonie rolde de tranen over de wangen van Renate. Als er lieve worden gezegd worden, en je bent ook nog eens zwanger.. Is het helemaal moeilijk om het droog te houden. Na de felicitaties, zijn wij met alle daggasten naar de overkant van de vesting gelopen. Om in restaurant Limani de taart aan te snijden. Tijdens het borrelen werd er genoten van de taart en veel gelachen. Daarna was het tijd voor de familie foto’s. Toen zat mijn dag als trouw fotograaf Zuid-Holland op.

Zijn jullie ook opzoek naar een trouw fotograafZuid-Holland?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje