Op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam?

Op 11 augustus 2018 mocht ik de bruidsfotograaf van Stefan & Robin zijn.

Op hun gezellige bruiloft in Rockanje & Brielle. Tijdens het kennismakingsgesprek kon ik al zien dat Stefan en Robin, helemaal hotel de botel van elkaar zijn. Mooi om te zien als bruidsfotograaf! Vandaag is de grote dag aangebroken van Stefan & Robbin. Ik begon als bruidsfotograaf bij het gemeentehuis van Rockanje (Een klein dorpje in de regio van Rotterdam) Daar stond Stefan zenuwachtig op Robin te wachten, zij hadden elkaar nog niet gezien vandaag. Toen Robin helemaal stralend binnen kwam, stonden de tranen bij stefan in zijn ogen. De ceremonie verliep met een lach en een traan. Na de ceremonie hadden wij 45 min voor de fotoshoot in Rockanje en Brielle. eindelijk kon het bruidspaar, elkaar even goed bekijken. Maar op het terras van Chez Andre in Brielle, stonden al hun vrienden en familie met smart op hun te wachten. Daar aangekomen, kon het bruidspaar de toast uitbrengen met een heerlijke smootie/cocktail en laat het borrelen maar beginnen! Na een mooie liefde volle speech van Robin haar moeder, een zelf gezongen liedje van heel de familie, en lieve gedichten.. hebben wij nog een aantal groepsfoto's gemaakt, toen zat mijn dag er als bruidsfotograaf in Brielle op. Wat een heerlijke dag was het! 

Bruidsfotograaf RotterdamTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal van gemeentehuis RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeTrouwen in Rockanje, trouwzaal gemeentehuis van RockanjeBruidsfotograaf in Rotterdam. Professionele bruidsfotografieBruidsfotograaf in Rotterdam. Professionele bruidsfotografieBruidsfotograaf in Rotterdam. Professionele bruidsfotografieBruidsfotograaf in Rotterdam. Professionele bruidsfotografieBruidsfotograaf in Rotterdam. Professionele bruidsfotografieFotograaf Brielle.Fotograaf Brielle. Terras van Chez Andre BrielleFotograaf BrielleFotograaf Brielle. Terras van Chez Andre in BrielleFotograaf Brielle. Terras van Chez Andre in BrielleFotograaf Brielle. Terras van Chez Andre in BrielleFotograaf Brielle. Fotograaf Brielle. Ringen tijdens bruiloft. Trouwringen

Bruidsfotograaf Rotterdam

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam en omstreken?

En houden jullie van lieve zachte bruidsfoto's, maar toch ook van stoere bruidsfoto's?  Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Voor meer info over bruidsfotografie zie Bruidsfotografie En wie weet tot ziens! eens bij  Bruiloft voor meer info.

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website trouwfotograafjessie.nl

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje