Op zoek naar een bruidsfotograaf in Zeeland?

Op 16 juni mocht ik bruidsfotograaf van Michael & Manon zijn.

Vandaag 16 juni 2017 gaan Michael en Manon Trouwen op het strand van Rockanje. Ik was bruidsfotograaf 1, en begon bij Manon haar ouders thuis, in Nieuwerkerk. Nieuwerkerk is een dorp in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het huis zat vol familie en vriendinnen, druk met de voorbereidingen. Jasper bruidsfotograaf 2, begon bij Michael thuis in Rockanje. Michael werd in een stoere trouwauto richting Manon gereden. Manon werd steeds zenuwachtiger... Toen Michael voor de deur stond, begon Manon helemaal te stralen! Mooi beroep hoor bruidsfotograaf! De eerste foto's hebben wij in de achtertuin gemaakt, eerst de lieve zachte foto's, daarna de wat stoerdere foto's met flitser. Manon wilde graag naar het haventje van Nieuwerkerk / Zierikzee in Zeeland. Onderweg naar Rockanje hebben wij ook nog foto's op de Brouwersdam in Zeeland gemaakt.. Na een korte stop, voor een slok champagne en een broodje, op naar Rockanje om te trouwen! Iedereen stond bij salsa beach club, vol enthousiasme te wachten op het bruidspaar. Alles stond al helemaal klaar om te trouwen op het strand. De naaldhakken werden geruild voor teenslippers. De ceremonie was officieel, maar toch met veel gelach. Mooi! Tot slot, mocht het bruidspaar nog duiven vrijlaten. Daarna kwam de taart, toast en tijd voor alle vrienden en familie. En natuurlijk de groepsfoto's. Rond 18:00 stond er een heerlijk buffet klaar. Om 20:00 begon de feest avond met een wel erg soepele openingsdans. Later een grappig spel en de spetterende champagnefoto! Het was weer een erg mooie dag als bruidsfotograaf. Heerlijk z'n strand bruiloft!

Bruidsfotograaf ZeelandBruidsfotograaf in ZeelandBruidsfotograaf ZeelandBruidsfotograaf ZeelandBruidsfotograaf Zeelandfotograaf Zeelandfotograaf Zeelandfotograaf ZeelandFotograaf ZeelandFotograaf ZeelandFotograaf ZeelandBruidsfotograaf ZeelandBruidsfotograaf ZeelandFotograaf in ZeelandHaven ZierikzeeTrouwen BrouwersdamFotoshoot BrouwersdamTrouwen BrouwersdamTrouwen op het strandTrouwen op het strand bij Salsa clubTrouwen op het strand van RockanjeTrouwen op het strandStrand bruiloftTrouwen op het strandBrouwen op het strand met een strand bruiloftTrouwen op het strand in ZeelandCeremonie op het strandStrand bruiloftBruiloft op het strand van RockanjeCeremonie op het strand. strand bruiloftFotograaf ZeelandSpontane bruidsfoto. bruiloft op het strandBruidsfotograaf ZeelandFotograaf Zeeland. strand bruiloft. BruidsfotograafGrappige bruidsfoto'sBruidsfotograaf Zeeland met een strand bruiloftBruidsfotograaf Zeeland op een strand bruiloftStoere bruiloft op het strand van RockanjeTrouwring gemaakt op strand bruiloftBruiloft feestavondOpeningsdans strand bruiloftTrouwen op het strand. openingsdansOok trouwen op het strand. Openingsdans Salsa beach clubBruiloft spel. Trouwen op het strand van RockanjeVette bruidsfoto. Trouwen op het strand

Fotograaf Zeeland

Zijn jullie ook opzoek naar een fotograaf in Zeeland?

En houden jullie van lieve zachte bruidsfoto's, maar toch ook van stoere bruidsfoto's?  Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Voor meer info over bruidsfotografie zie   Bruidsfotografie En wie weet tot ziens!

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje