Fotograaf Oostvoorne 

25 augustus 2017 mocht ik als fotograaf, de bruiloft van Michel en Maureen fotograferen.

Zij gaan trouwen bij de Duinrand in Oostvoorne. Een schitterende trouwlocatie! Het was een mooie dag! Met heerlijk weer. Ik begon ochtends als fotograaf 1 bij Maureen. Maureen was de rust zelf! Iedereen was al druk in de weer, Maureen liep nog lekker in haar badjas badjas, blies de ballonnen op, zette de lunch klaar, en schonk drinken voor iedereen in. Tijdens de make-up is er wat afgelachen. Jasper, fotograaf 2 begon bij Michel, daar waren de mannen al aan het bier. Toen Michel, Maureen kwam op halen, wachten Maureen boven, zodat zij nog even een momentje samen hadden. zij liepen tegelijk naar beneden. Na veel tranen, gelach en dikke zoenen, zijn wij naar de voetbal van Rockanje gegaan, voor het eerste deel van de fotoshoot. Na een aantal stoere en lieve foto's gemaakt te hebben, op naar Oostvoorne voor het tweede deel van de fotoshoot. Ondertussen verzamelde alle gasten zich bij de Duinrand in Oostvoorne, waar het bruidspaar ook heen moest om te trouwen. De ceremonie was buiten in de tuin van de Duinrand. Er werd veel gelachen, en tijdens het teken werden er tranen weg gepinkt. Na de felicitaties kwamen de cadeaus, daarna werd de taart aangesneden, en was er tijd om lekker van elkaar te genieten. Na de groepsfoto's stond er een heerlijk BBQ buffet klaar. Na het eten even uitbuiken terwijl de avond gasten al binnen druppelden. De openingsdans ging perfect! Daarna was het een groot feest waar veel gedanst is. En tot slot nog even de champagne foto. Vandaag was weer een heerlijke dag als fotograaf!

Trouwen Duinrand Oostvoorne Trouwen in Oostvoorne Trouwen in Oostvoorne Trouwen Duinrand Oostvoorne Trouwen in Oostvoorne Fotograaf Oostvoornefotograaf OostvoorneFotograaf OostvoorneFotograaf OostvoorneFotograaf OostvoorneFotograaf in Oostvoornefotoshoot Voetbal veldvvv Rockanje  voetbal RockanjeVoetbal Rockanje. Bruiloft fotoshoot voetbalveldVoetval vereniging Rockanje. Bruiloft fotoshoot voetbal veldfotograaf OostvoorneFotograaf Oostvoornefotograaf Oostvoornefotograaf Oostvoorne. TrouwenTrouwen in OostvoorneTrouwen in Oostvoorn Maasvlaktetrouwen Maasvlakte OostvoorneTrouwen Duinrand Oostvoorne Trouwen bij de Duinrand Oostvoorne Trouwen bij Duinrand in Oostvoorne Trouwen Duinrand Oostvoorne Trouwen Duinrand Oostvoorne Trouwen Duinrand Oostvoorne Trouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwlocatie de Duinrand oostvoorneTrouwen duinrand in Oostvoornefotograaf oostvoorneTrouw locatie De duinrand in OostvoorneTrouw locatie De duinrand in OostvoorneDe duinrand in OostvoorneFotograaf OostvoorneFotograaf Oostvoorne openingsdansFotograaf Oostvoorne feest avondfeestavond fotograaffeestavond trouwerijfeestavond van bruiloft Duinrandfeestavond bruiloft de duinrandFotograaf Oostvoorne

Fotograaf Oostvoorne

Zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf in Oostvoorne?

En houden jullie van lieve zachte foto's, maar toch ook van stoere foto's? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje