Op zoek naar een bruidsfotograaf in Zuid Holland? 

Op 8 september 2017 mocht ik bruidsfotograaf van Mark en Laura zijn.

Op 8 september mocht ik de bruidsfotograaf zijn van Mark en Laura. Zij trouwen in het Prinsenhuis van Hellevoetsluis. Hellevoetsluis is een moderne stad met een moois oude haven gelegen in de provincie Zuid Holland. Helaas was het een regen achtige dag. S'ochtends begon ik als bruidsfotograaf in Rockanje (een leuk klein dorpje aan het strand in de provincie Zuid Holland) bij de ouders van Laura. Toen Mark voor de deur stond, vond Zoë hun mooie lieve dochter, het allemaal wel een beetje spannend. Toen wij in het racende bos waren voor de fotoshoot, verdwenen haar zenuwen al weer. Later zijn wij naar Salsa beach club gereden toen viel de regen met bakken uit de hemel. Gelukkig stonden wij droog. In Salsa beach club hebben wij veel stoere foto's gemaakt. Daarna even een stop bij Laura haar ouders, en in een stoet richting het prinsen huis gereden. De ceremonie verliep met een lach en een traan. Na de felicitaties en een snelle groepsfoto op de trap van het prinsenhuis, op naar de gezellige feest locatie Boelies. Daar hebben wij nog een stoere foto met de auto in de tunnel gemaakt, al had Laura het echt verschrikkelijk koud. Na een aantal familie foto's zat mijn dag er als bruidsfotograaf Zuid Holland op. Omdat het bijna heel de dag regende hebben zij nog een familie fotoshoot kado gehad, toen heeft iedereen weer zijn mooie kleren aangedaan, zodat Mark en Laura een compleet trouwboek hebben.

Bruidsfotograaf Zuid Holland de ringenBruidsfotograaf Zuid HollandBruidsfotograaf Zuid-Holland Bruidsfotograaf Zuid-HollandBruidsfotograaf Zuid-HollandGrappige bruidsfoto. spontane bruidsfotoLiefde volle bruiloft foto'smooie bruid foto's bosBruidsfotograaf Zuid Holland bruidsfoto in het bosliefde volle mooi bruidsfoto'sStoere bruidsfotoregen op je bruiloft. mooie foto met regenvette bruiloft foto. regen op je bruiloftstoere bruiloft foto. regen tijdens bruiloftbruidsfotograaf Zuid Holland en omstrekenTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisBruidsfotograaf Zuid Holland regenTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisPrinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis Hellevoetsluisprinsenhuis HellevoetsluisTrouwen prinsenhuis HellevoetsluisBruidsfotograaf Zuid Holland details Bruidsfotograaf in Zuid Holland

Bruidsfotograaf Zuid-Holland

Zijn jullie ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Zuid-Holland?

En houden jullie van lieve zachte foto's, maar toch ook van stoere bruidsfoto's?  Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Voor meer info over bruidsfotografie zie  Bruidsfotografie En wie weet tot ziens!

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje