Bruidsfotograaf in Rotterdam

Een heerlijke thuiswedstrijd als bruidsfotograaf in de regio Rotterdam.

Ramon en Jacqueline gaan trouwen in Rockanje, mijn woonplaats. ( Rockanje is een klein dorpje aan het strand, in de regio Rotterdam )
Tijdens het kennismakingsgesprek als bruidsfotograaf, kon ik het al zien! Zij zijn echt een leuk en gezellig stel! Met vlinders in hun buik!
Vandaag 15 september 2017 is het zo ver! Ramon en Jacqueline gaan trouwen! Toen ik s'ochtends aankwam stonden zij al klaar, zonder stres! Op naar het ravense bos in Hellevoetsluis voor de fotoshoot. De hond mocht ook gezellig mee. Na wat mooie foto's gemaakt te hebben, reden wij terug naar het strand van Rockanje. Soms is het als bruidsfotograaf lastig om het bruidspaar over te halen om iets geks te doen, voor een grappige foto, Maar Ramon en Jacqueline waren overal voor in! Heerlijk stel!  Na de grappige foto's, reden wij richting het gemeentehuis om te trouwen! Daar stonden de mensen met smart op Ramon en Jacqueline te wachten. Ook Harold Robles de trouw ambtenaar. Z'n leuke man!  Tijdens de ceremonie wist hij iedereen aan het lachen te maken. Na het ja woord, de ringen en de felicitaties, reden wij naar de feestlocatie in de polder van Rockanje. Het zag er gezellig uit! En het bruidspaar is goed verwend met mooie veel betekende cadeaus. En ondertussen begon het feest al. Ramon en Jacqueline hebben zich even omgekleed en zijn de dansvloer niet meer af geweest. Het was echt een gezellig knal feest, waar veel is gedanst! Einde van deze dag, dacht ik weer.. wat heb ik toch een mooi beroep als bruidsfotograaf in regio Rotterdam!

Bruidsfotograaf RotterdamBruidsfotograaf regio RotterdamBruidsfotograaf RotterdamBruidsfotograaf RotterdamBruidsfotograaf RotterdamBruidsfotograaf in de regio RotterdamBruidsfotograaf Rotterdam en omstrekenBruidsfotograaf in de regio RotterdamTrouwen in Rockanje aan zeeTrouwen in Rockanje aan het strandTrouwen in Rockanje aan het strandTrouwen in Rockanje aan zeeTrouwen op het strand in RockanjeTrouwen in Rockanje gemeente west- VoorneTrouwen in Rockanje gemeente West - VoorneTrouwen in Rockanje gemeente RotterdamTrouwen RotterdamTrouwen in RockanjeTrouwen in Rockanje. Bruidsfotograaf RotterdamTrouwen in Rockanje. Bruidsfotograaf RotterdamTrouwen in Rockanje gemeente WestvoorneTrouwen in RockanjeBruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam?

En houden jullie van lieve zachte bruidsfoto's, maar toch ook van stoere bruidsfoto's?  Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Voor meer info over bruidsfotografie zie   Bruidsfotografie En wie weet tot ziens!

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje