Fotograaf Hellevoetsluis.

Vandaag was ik fotograaf in Hellevoetsluis, op de winterbruiloft van Stephan & Larissa.

Tijdens het kenismaking gesprek vertelde Larissa, met twinkels in haar ogen dat zij elkaar op de werkvloer hebben ontmoet, dat ze elkaar perfect aanvullen en dat Stephan erg lief is. Na het bekijken van mijn portfolio hebben wij het over de fotolocaties in Hellevoetsluis gehad. Ook over de de binnenlocaties om dat ze in de winter gaan trouwen is er meer kans op slecht weer. 
Vandaag 1 december 2017, is het zo ver! Stephan en Larissa gaan trouwen! Het begin van deze winterbruiloft begon erg mistig. Later brak gelukkig de mooie winter zon door. Mijn dag begon bij Larissa haar ouders in Hellevoetsluis. Oh wat was Larissa zenuwachtig! Later kwam Stephan haar ophalen, ik hij was volgens mij nog zenuwachtiger als Larissa. Stephan belde aan, Larissa deed open, zij beken elkaar goed, gaven een dikke zoen, en de vonken vlogen in het rond! Fotograaf zijn is echt een prachtig beroep! Daarna zijn wij voor de fotoshoot naar de Buffel gereden, die in de vesting van Hellevoetsluis ligt. Daar aangekomen brak de zon door. Dat is het mooie van in de winter trouwen. Als de zon schijnt is het een zachte winter zon. Echt een mooie winter bruiloft! Stephan en Larissa wilde ook graag de vuurtoren op de foto, deze is niet fraai van dichtbij, dus hebben wij de foto's vanaf het strandje bij Cape Helius gemaakt met het mooie verkleurde riet op de voorgrond en vuurtoren op de achtergrond met Stephan en Larissa in het middelpunt! Het voordeel van trouwen in de winter is: Dat de zon vroeg onder gaat. Dat levert prachtige foto's op! Ook zijn wij nog even naar de andere kant van de vesting gereden voor een stoere foto. Toen stonden wij erg op de wind en hadden Stephan en Larissa het koud. Lekker de dikke jassen aangedaan, even op warmen en richting het gemeentehuis om te trouwen! Daar werden wij hartelijk ontvangen door de bode. Tijdens het ja woord zijn er veel lieve maar ook grappige dingen gezegd, het was een klein maar intiem gezelschap! Na de felicitaties zijn wij naar Limani gelopen. Daar stond de taart al te wachten. Na het aansnijden van de taart en de familie foto's zat mijn dag er op. Het was een schitterende winterbruiloft! Met bizar goed weer, een mooie zonsondergang en veel liefde! Trouwen in de winter is zo gek nog niet!

Fotograaf HellevoetsluisFotograaf HellevoetsluisFotograaf HellevoetsluisFotograaf Hellevoetsluisfotograaf HellevoetsluisFotograaf Hellevoetsluiswinter bruiloftWinter bruiloft winter bruiloft Hellevoetsluiswinter bruiloft winter bruiloft in Zuid Hollandwinterbruiloft in HellevoetsluisWinter bruiloftTrouwen in de winterTrouwen in de winterTrouwen in de winterTrouwen in de winterTrouwen in de winterTrouwen in de winter Fotograaf Zuid HollandTrouwen in de winter. Fotograaf Zuid - HollandTrouwen inde winter. Fotograaf Zuid - HollandWinter bruiloft ze trouwen in de winter fotograaf Zuid HollandTrouwen in de winter met een winter bruiloft fotograaf Zuid HollandTrouwen in de winter

Op zoek naar een fotograaf in Hellevoetsluis?

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje