New born fotograaf Spijkenisse. fotograaf Oostvoorne

Welkom! Mijn naam is Jessie Koekendorp, Woonachtig in Rockanje, een klein mooi en gezellig dorpje aan het strand. Ik ben een professionele fotograaf, met uiteraard ook professionele spullen.
Onder tussen kan ik zeggen, dat ik gespecialiseerd ben in new born fotografie, na een aantal new born cursussen en gemiddeld 30 new born fotoshoots per jaar.
Maar een mooie liefdevolle bruiloft vastleggen, of een stoere motorcross fotoshoot, wordt ik ook erg gelukkig van. 
Verder ben ik een creatief, enthousiast en positief ingesteld persoon. Elke fotoshoot neem ik serieus, en zie ik als een mooie uitdaging!
Fotografie is niet slechts ‘werk’ het is een passie!

Mijn stijl, van fotograferen is te omschrijven als: fris, helder, kleurvol, scherp met een creatieve draai. Ik hou van lieve zachte foto's met een mooie blur, en veel scherpte en diepte. Maar toch wordt ik ook gelukkig van stoere foto's, met veel contrast, een mooie lucht waar de wolken of de ondergaande zon goed te zien is. Daarvoor heb ik diverse losse flitsers om de foto perfect te maken. Een van die flitsers is bijna sterker als de zon, deze gebruik ik veel met een bruiloft, zodat jullie niet heel de dag met dicht geknepen ogen, naar de zon moeten draaien. Dat is niet fraai voor de foto, en de make-up. Ook lig ik regelmatig op de grond, of sta ik in de bosjes tijdens de fotoshoot, ziet er voor jullie raar uit. Maar het levert prachtige foto's op! .

Mijn karakter, Veel mensen omschrijven mij als een spontaan, enthousiast, flexibel, helder, en een warm persoon. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar duidelijkheid. Goed om te weten. Buiten Voorne Putte vraag ik 0,25 cent km vergoeding. En ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto's mag gebruiken voor mijn website en portfolio, mag dat niet laat het even weten!

Mijn werkgebied: De fotostudio is in Rockanje. Maar ik ben ook een fotograaf op locatie, door heel Nederland, vaak in Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet maar ook de andere kant op richting Middelharnis en Zierikzee. Hier weet ik alle mooie plekjes te vinden. Voor bruiloften zit ik door heel Europa.

Voor meer info over trouwfotografie bekijk ook eens trouwfotograafjessie.nl

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje