New born fotograaf Spijkenisse. fotograaf Oostvoorne

Welkom! Mijn naam is Jessie Koekendorp, Woonachtig in Rockanje, een klein mooi en gezellig dorpje aan het strand. Ik ben een professionele fotograaf, met uiteraard ook professionele spullen.
Onder tussen kan ik zeggen dat ik gespecialiseerd ben in new born fotografie, na een aantal new born cursussen en gemiddeld 40 new born fotoshoots per jaar.
Maar een mooie liefdevolle bruiloft vastleggen, of een stoere motorcross fotoshoot, wordt ik ook erg gelukkig van. 
Verder ben ik een creatief, enthousiast en positief ingesteld persoon. Elke fotoshoot neem ik serieus, elke keer is het weer een uitdaging, een grote verantwoordelijkheid en tegelijk is het het coolste wat er is. 
Fotografie is niet slechts ‘werk’ het is een passie!

Mijn stijl van fotograferen is te omschrijven als fris, helder, kleurvol, scherp en creatief. Ik hou van spontane trouwfoto’s, en van super schattige, zachte new born foto's, maar ook van stoere foto's met een dreigende lucht. Maar altijd met een creatieve draai qua belichting, pose of compositie. Daarnaast mag ik graag veel details fotograferen. Mijn voorkeur gaat uit naar veel scherpte en diepte in de foto. Daarom lig ik regelmatig op de grond, of sta ik in de bosjes tijdens de fotoshoot, ziet er voor jullie raar uit. Maar het levert prachtige foto's op! Ik ben zeer bedreven in het zogenaamde mobiel en draadloos flitsen, wat inhoudt dat ik kleine handzame flitsers los van de camera kan opstellen om zo overal de perfecte belichting te creëren. Deze flitser is sterker als de zon, deze gebruiken wij veel met een bruiloft, zodat jullie niet heel de dag met dicht geknepen ogen, naar de zon moeten draaien. Dat is niet fraai voor de foto, de make-up en voor jullie.

Mijn karakter, Veel mensen omschrijven mij vaak als spontaan, enthousiast, flexibel, helder, en een warm persoon. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar duidelijkheid. Daarom zijn mijn prijzen allemaal inclusief de foto's. Zodat u achteraf niet bijvoorbeeld extra moet betalen voor een foto. Wel reken ik buiten Voorne Putte 0,25 cent km vergoeding. En ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto's mag gebruiken voor mijn website en portfolio, mag dat niet laat het even weten!

Mijn werkgebied: De fotostudio is in Rockanje. Maar ik ben ook een fotograaf op locatie, vaak in Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet maar ook de andere kant op richting Middelharnis en Zierikzee. Voor een bruiloft zit ik door heel het land.

Geïnteresseerd in een fotoshoot of rapportage?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje