Fotograaf Spijkenisse

Fotoshoot op locatie naar keuze

  • Een uur fotografie van een professionele fotograaf.
  • Op een locatie naar keuze binnen Voorne Putten.
  • De bewerkte foto's worden op usb-stick naar uw verzonden binnen 14 werkdagen.
  • Dit is bijna de zelfde fotoshoot als, een fotoshoot in de fotostudio, maar dan op locatie naar keuze.
  • Ook verkrijgbaar als leuk verpakte kadobon.
  • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen, met 22 pagina's en een linnenkaft met lasertekst, al vanaf 105 euro.

€125,-

Een fotoshoot op locatie naar keuze binnen regio Voorne Putten

Een mooie ongedwongen fotoshoot van jou zelf, famille, gezin of vriendinnen laten maken door een professionele fotograaf. Wie wil dat nou niet!? 
Dit uur gaat helemaal om jou / jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben, ik help graag met poseren tijdens de fotoshoot. 
Als je bijvoorbeeld een paard hebt en dat is helemaal jou hobby. Dan kunnen wij natuurlijk ook samen met jou en je paard de natuur in voor een mooie fotoshoot. Dan hoef je niet echt te poseren en levert het je toch super mooie foto's op. 

Deze fotoshoot is bijna het zelfde als een studio fotoshoot qua tijd en prijs. Maar deze fotoshoot is op een locatie naar keuze binnen regio Voorne Putten: Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Brielle, Hellevoetsluis, Vierpolders, Zwartkwaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, zuidland, Heenvliet, Geervliet en Spijkenisse.
Daar buiten vraag ik wel om een kilometer vergoeding van 0,25 cent per kilometer. 

Kan je niet kiezen tussen een fotoshoot in de fotostudio of een fotoshoot op een locatie naar keuze? Het kan ook beide voor 25 euro extra. 
 Bij slecht weer kan de fotoshoot uiteraard tot vier personen altijd nog in de fotostudio te Rockanje, wil je dat liever niet.. dan verzetten wij de afspraak.

Wilt u een mooi en luxe fotoboek bestellen met minimaal 22 luxe pagina's van 380 gram, fujicolor hd glossy album papier. Dat uitgebreid kan worden naar 70 pagina's. U kunt kiezen uit een 12 kleuren linnen of een leren kaft met een lasertekst. 
Wilt u liever een foto professioneel uitlaten printen op: professional II pearl fotopapier of als polaroid? Of een foto op hout, polystyreen, acrylblok, canvas of aluminium? Dat is ook mogelijk. Mail vrijblijvend voor de prijslijst. 


Bent u geïnteresseerd geraakt in gezellige fotoshoot op locatie naar keuze? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact

Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje