Fotograaf Spijkenisse

Fotoshoot op locatie

  • De bewerkte foto's worden binnen 15 werkdagen verzonden
  • Op een locatie naar keuze binnen Voorne Putten.
  • Ook verkrijgbaar als leuk verpakte kadobon.
  • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst.

vanaf €105,-

Een mooie ongedwongen fotoshoot van jou zelf, famille, gezin of vriendinnen laten maken door een professionele fotograaf. Wie wil dat nou niet!? 
Dit uur gaat helemaal om jou / jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben, ik help graag met poseren tijdens de fotoshoot. 
Als je bijvoorbeeld een paard hebt, en dat is helemaal jou hobby. Dan kunnen wij natuurlijk ook samen met jou en je paard de natuur in voor een mooie fotoshoot. Dan hoef je niet echt te poseren en levert het je toch super mooie foto's op.  
Deze fotoshoot is bijna het zelfde als een studio fotoshoot qua tijd en prijs. Het verschil is, dat de foto's in de fotostudio meer geposeerd zijn, en op locatie zien ze er natuurlijker uit. Deze fotoshoot is op een locatie naar keuze binnen regio Voorne Putten: Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Brielle, Hellevoetsluis, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, zuidland, Heenvliet, Geervliet en Spijkenisse. Hier weet ik alle mooie fotolocaties te vinden.
Buiten Voorne Putten vraag ik om een kilometer vergoeding van 0,25 cent per kilometer. 


Fotoshoot op locatie budget | € 105,-

Dit is een fotoshoot van een half uur. Op een locatie naar keuze. Incl. 5 Keurig bewerkte foto's digitaal, in hoge resolutie zonder logo.

Fotoshoot op locatie standaard | € 160,-

Dit is een fotoshoot van 1 uur. Op een locatie naar keuze Incl. 25 keurig bewerkte foto's in kleur en zwart/wit op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.

Combinatie fotoshoot de luxe | € 200,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio en, op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Combinatie fotoshoot all in. | € 300,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio, en op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo. En een luxe fotoboek van 20 x 20 met 20 bladzijdes.
Bent u geïnteresseerd geraakt in gezellige fotoshoot op locatie naar keuze? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje