Zwangerschap fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot

 • De bewerkte zwangerschap foto's worden 15 werk dagen verzonden. 
 • Er komen geen extra kosten bij de keuze, in fotostudio of op locatie.
 • Ook verkrijgbaar als leuk verpakte zwangerschap fotoshoot kadobon
 • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst.

Vanaf € 105,-

  Zwangerschap fotoshoot

  Een mooie zwangerschap fotoreportage laten maken in de fotostudio te Rockanje, of op een mooie buiten locatie in voorne putten?
  Twijfel niet en laat deze bijzondere periode vastleggen door de zwangerschaps fotograaf jessie koekendorp.

   Bij een zwangerschaps fotoshoot staat u, en uw mooi zwangere buik in het middelpunt! We gaan een mooie zwangerschap foto reportage van uw ronde zwangerschaps buik en je mooi gevormde lichaam maken, in verschillende poses met eventueel verschillende kledingsetjes. Uiteraard zijn er ook foto's bij een zwangerschap fotoshoot met de buik bloot of in ondergoed mogelijk, niets om je voor te schamen!
  De negen maanden dat u, uw kleintje bij je draagt zijn erg speciaal! Een goeie reden om dit op een mooie manier vast te leggen. De foto’s kun je gebruiken voor een uniek geboortekaartje of om mooi aan de wand te hangen in de kinderkamer.

  De beste periode om een zwangerschap fotoreportage te laten maken is vanaf zeven maanden, tenminste als de buik al goed zichtbaar is en u zelf nog flexibel genoeg bent, dat is bij iedereen anders. Wanneer er al een grote broer of zus is kan hij of zij natuurlijk ook mee op de foto.
  Heeft u zelf een mooie knuffel, schoentjes of zo iets dergelijks, neem het gerust mee.
  Wel raad ik u aan om neutrale kleding te dragen bij een zwangerschap reportage zonder drukke teksten, prints of felle kleuren. Als u een broek aan doet, zou ik wel voor een zwangerschaps broek of een laag model kiezen zodat uw zwangere buik er mooi overheen valt. Een jurkje is natuurlijk altijd mooi en vrouwelijk, heb je een mooie blouse? Dan zou ik deze ook mee nemen!

  Voor deze fotoshoot kunt u terecht in mijn fotostudio aan huis in Rockanje met eigen parkeerplaats, hier is het altijd droog. Maar een zwangerschaps fotoshoot is ook mogelijk op locatie in Voorne putten denk hierbij bijvoorbeeld aan de vesting in Hellevoetsluis of Brielle of het ravense bos in Hellevoetsluis. Bij een buiten lokatie zijn we wel van het weer afhankelijk, maar dan kunt de dag zelf kiezen of u toch naar de fotostudio wilt komen, zo niet verzetten we de afspraak.

  Omdat iedereen zijn budget anders is, heb ik vier verschillende zwangerschap fotoshoot pakketen gemaakt.

  Zwangerschap fotoshoot budget | € 105,- 

  Dit is een fotoshoot van een half uur. Op een locatie naar keuze, of in de fotostudio. Incl. 5 Keurig bewerkte foto's digitaal, in hoge resolutie zonder logo.

  Zwangerschap fotoshoot standaard | € 160,-

  Dit is een fotoshoot van 1 uur. Op een locatie naar keuze, of in de studio. Incl. 25 keurig bewerkte foto's in kleur en zwart/wit op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.

  Zwangerschap fotoshoot de luxe | € 200,-

  Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio en, op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

  Zwangerschap fotoshoot all in. | € 300,-

  Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio, en op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo. En een luxe fotoboek van 20 x 20 met 20 bladzijdes.

  Op zoek naar een professionele fotograaf voor een mooie

  Zwangerschap fotoshoot

  Voor meer voorbeelden van een zwangerschap fotoshoot zie  Zwangerschap fotografie

  Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie zwangerschap fotoshoot / zwangerschap foto reportage of wilt u meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


  Ga naar contact
  Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

  Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
  06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

  Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

  Contactgegevens

  06 - 46 15 43 88
  info@fotograafjessie.nl

  Adres
  J v/d Woudestraat 5
  3235 BP Rockanje