Zwangerschap fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot

  • Een uur fotografie van een professionele fotograaf
  • De bewerkte zwangerschap foto's worden op een usb-stick thuis gestuurd binnen 10 werk dagen. 
  • Er zitten geen extra kosten aan of het in de fotostudio in Rockanje is of op locatie.
  • Ook verkrijgbaar als leuk verpakte zwangerschap fotoshoot kadobon
  • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst, al vanaf €105-,

€125,-.

Zwangerschaps fotoshoot

Een mooie zwangerschap fotoreportage laten maken in de fotostudio te rockanje of op een mooie buiten locatie in voorne putten?
Twijfel niet en laat deze bijzondere periode vastleggen door de zwangerschaps fotograaf jessie koekendorp.

 Bij een zwangerschaps fotoshoot staat u, en uw mooi zwangere buik in het middelpunt! We gaan een mooie zwangerschap foto reportage van uw ronde zwangerschaps buik en je mooi gevormde lichaam maken, in verschillende poses met eventueel verschillende kledingsetjes. Uiteraard zijn er ook foto's bij een zwangerschap fotoshoot met de buik bloot of in ondergoed mogelijk, niets om je voor te schamen!
De negen maanden dat u, uw kleintje bij je draagt zijn erg speciaal! Een goeie reden om dit op een mooie manier vast te leggen. De foto’s kun je gebruiken voor een uniek geboortekaartje of om mooi aan de wand te hangen in de kinderkamer.
Ook is er voor deze zwangerschap fotoshoot een cadeaubon te koop.

De beste periode om een zwangerschap fotoreportage te laten maken is vanaf zeven maanden, tenminste als de buik al goed zichtbaar is en u zelf nog flexibel genoeg bent, dat is bij iedereen anders. Wanneer er al een grote broer of zus is kan hij of zij natuurlijk ook mee op de foto.
In de fotostudio zijn verschillende accessoires en materialen aanwezig voor de shoot. Heeft u zelf iets leuks een knuffel of zo iets dergelijks neem het dan gerust mee.
Wel raad ik u aan om neutrale kleding te dragen bij een zwangerschap reportage zonder drukke teksten, prints of felle kleuren. Als u een broek aan doet, zou ik wel voor een zwangerschaps broek of een laag model kiezen zodat uw zwangere buik er mooi overheen valt. Een jurkje is natuurlijk altijd mooi en vrouwelijk, heb je een mooie blouse? Dan zou ik deze ook mee nemen!

Voor deze fotoshoot kunt u terecht in mijn fotostudio te rockanje met eigen parkeerplaats, hier is het altijd droog. Maar een zwangerschaps fotoshoot is ook mogelijk op locatie in Voorne putten denk hierbij bijvoorbeeld aan de vesting in Hellevoetsluis of Brielle of het ravense bos in Hellevoetsluis. Bij een buiten lokatie zijn we wel van het weer afhankelijk, maar dan kunt de dag zelf kiezen of u toch naar de fotostudio wilt komen, zo niet verzetten we de afspraak.

Wilt u een mooi en luxe fotoboek bestellen met minimaal 22 luxe pagina's van 380 gram, fujicolor hd glossy album papier. Dat uitgebreid kan worden naar 70 pagina's. UU kunt kiezen uit een 12 kleuren linnen of leren kaft met een lasertekst. 
Wilt u liever een foto professioneel uitlaten printen op: professional II pearl fotopapier of als polaroid? Of een foto op hout, polystyreen, acrylblok, canvas of aluminium? Dat is ook mogelijk. Mail vrijblijvend voor de prijslijst.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie zwangerschap fotoshoot / zwangerschap foto reportage of wilt u meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact
Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje