loading...

Bruidsfotograaf

Wat leuk hebben dat jullie trouwplannen hebben! Zijn jullie op zoek naar een Creatieve professionele fotograaf die aandachtig naar jullie wensen en ideeën luistert, en er ook echt iets mee doet? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! In de twee voorafgaande gesprekken bespreken we alles tot in de details, zodat het op de dag zelf vloeiend verloopt.
De prijzen zijn vanaf €350,-.

Bruidsfotograaf regio Rotterdam

Mijn doel is als bruidsfotograaf, om op jullie trouwdag een moderne, warme, ongedwongen en liefdevolle trouwreportage te maken die het verhaal verteld van jullie wedding. Natuurlijk word ik blij van een prachtige jurk en mooie details (hé, ik ben een vrouwelijke fotograaf). Maar geen bruiloft is hetzelfde en jullie verhaal en thema is uniek, dat wil ik goed naar voren laten komen! Ik fotografeer de grote en kleine momenten van de dag, dé kus, maar ook jouw vader die op dat moment een traantje wegpinkt, of de grapjes die worden gemaakt. Momenten die je als bruidsfotograaf niet mag missen en waar jullie over 50 jaar met een lach op terug kunnen kijken.

Als ik een mooie trouwfoto reportage van jullie wil maken, is het belangrijk dat ik goed weet wat jullie wensen zijn, daarom is er altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek, en een tweede gesprek vlak voor de bruiloft, zodat er geen miscommunicaties ontstaan. Graag blijf ik op de hoogte van wijzigingen, bijzondere tradities of speciale details. Zodat ik begrijp wat belangrijk is voor jullie. Zo kan ik op de bruiloft niet alleen vastleggen wat er gebeurd, maar ook wat jullie belangrijk en mooi vinden.

Op de bruiloft zelf maak ik niet alleen leuke foto's van gasten die perfect geposeerd staan, en recht in de lens kijken. Maar door ook onzichtbaar te fotograferen kan ik mooie paparazzi foto's maken. Ik heb een grote zoom lens waarbij ik onopvallend vanaf een afstandje emoties en momentjes kan vangen. Zo krijg je veel diverse foto's. Zelf raad ik aan om wat tijd in te plannen voor groepsfoto's op locatie van bijvoorbeeld de bruidegom met z'n vrienden, en de bruid met haar vriendinnen. Uiteraard zal ik op z'n moment op een leuke manier aangeven hoe er het best geposeerd kan worden. Dit kost wel even een half uur tijd maar is zeker leuk voor later.

Omdat ik vaak na het eerste gesprek jullie voorkeur en wensen weet ga ik altijd voor het tweede gesprek naar de foto locatie's toe. Zodat de meest interessante en mooie plekjes reeds kan bepalen, Daar bij let ik op het licht, compositie, achtergrond, drukte, of ik attributen mee moet nemen zoals een flitser, huishoudtrapje enz. Mijn ideeën bespreek ik uiteraard met jullie. Op de dag zelf worden jullie vaak geleefd, het zou zonde zijn als we niet weten wat we met de fotshoot willen gaan doen. Tijdens deze foto reportage van jullie samen zal ik jullie aanwijzingen geven, door je bijvoorbeeld te vragen of je op een bepaalde manier wilt gaan staan of naar elkaar wilt kijken.
 
Binnen 15 werkdagen ontvangen jullie de foto's in hoge resolutie op usb thuis. In de zorgvuldige nabewerking probeer ik dicht bij de werkelijkheid te blijven, ik pas mijn beelden iets aan qua kleur & uitsnede, en een deel van de beelden zet ik om naar zwart-wit. Wel haal ik bijvoorbeeld los slingerend afval weg dat per ongeluk op de foto is gekomen. Of hinderende verkeersborden, een opvallende pukkel of een vlek op de kleding is niet terug te vinden. Als jullie het daar uiteraard mee eens zijn.

Als jullie mij graag als bruidsfotograaf willen, kan je op grote lijnen uit vijf pakketten kiezen. Uiteraard zijn ze aan te passen naar jullie wens. Elke bruiloft is anders. 

Bruidsfotografie budget | Prijs 350

Dit is een fotoshoot van ca. 2,5 uur. Kan in de studio of op locatie. In deze 2,5 uur worden er voornamelijk foto's van het bruidspaar gemaakt en natuurlijk ook van de auto en de bloemen. De prijs is incl. alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. En een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Bruidsfotografie standaard | Prijs 700 

Dit is een reportage van ca. 5 uur van het ja woord met een uitgebreide fotoshoot van het bruidspaar voor of na het gemeentehuis/kerk. Natuurlijk komen de ringen, auto, ouders en de bloemen ook uitgebreid in beeld. De prijs is incl. alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. En een vrijblijvend kennismaking gesprek. 

Bruidsfotografie de luxe | Prijs 1000 euro.

Dit is het meest verkochte pakket. De gehele reportage duurt ca. 8 uur. Hierbij worden bijna alle mooie momenten vastgelegd! Van het aankleden tot de taart aansnijden of het dinner.  De prijs is incl. alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. En een vrijblijvend kennismaking gesprek. 

Bruidsfotografie super de luxe | Prijs 1450 euro

Dit is een bruiloft reportage van 10 uur.  Hierbij worden alle mooie momenten vastgelegd! Van het aankleden t/m de openingsdans. 
De prijs is Incl. drone foto is, de super stoere champagne foto! alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB, een vrijblijvend kennismaking gesprek.
En niet te vergeten, dit pakket is ook met fotoboek.

Bruidsfotografie all inclusive | Prijs 1600 euro 

Dit is ook een goed verkocht pakket, omdat hierbij alle mooie momenten worden vastgelegd, van het aankleden t/m de openingsdans 12 uur. De prijs is incl.  een fotoboek, drone foto (bij droog weer), en de super stoere champagne foto! Alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB, een vrijblijvend kennismaking gesprek En fotoboek!

Wil je jullie bruiloft helemaal op en top in beeld? Dan kan je ook een unieke professionele video laten maken. De prijs is vanaf 450 euro. Kijk hier onder voor een voorbeeld video

Op zoek naar een professionele

Bruidsfotograaf in regio Rotterdam?

Voor voorbeelden meer van bruidsfotografie zie  Bruidsfotografie 2017

Bent u geïnteresseerd geraakt in de bruidsfotograaf regio Rotterdam? Of wilt u meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact
Nog geen trouwauto? kijk op: www.jouwtrouwauto.nl

Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje