Bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf

Wat leuk hebben dat jullie trouwplannen hebben! Zijn jullie op zoek naar een Creatieve professionele fotograaf die aandachtig naar jullie wensen en ideeën luistert, en er ook echt iets mee doet? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! In de twee voorafgaande gesprekken bespreken we alles tot in de details, zodat het op de dag zelf vloeiend verloopt.
De prijzen zijn vanaf €350,-.

Voor meer info bekijk ook

 Trouwfotograaf Jessie

Bruidsfotograaf regio Rotterdam

Mijn doel is als bruidsfotograaf, om op jullie trouwdag een moderne, warme, ongedwongen en liefdevolle trouwreportage te maken die het verhaal verteld van jullie wedding. Natuurlijk word ik blij van een prachtige jurk en mooie details (hé, ik ben een vrouwelijke fotograaf). Maar geen bruiloft is hetzelfde en jullie verhaal en thema is uniek, dat wil ik goed naar voren laten komen! Ik fotografeer de grote en kleine momenten van de dag, dé kus, maar ook jouw vader die op dat moment een traantje wegpinkt, of de grapjes die worden gemaakt. Momenten die je als bruidsfotograaf niet mag missen en waar jullie over 50 jaar met een lach op terug kunnen kijken.

Als ik een mooie trouwfoto reportage van jullie wil maken, is het belangrijk dat ik goed weet wat jullie wensen zijn, daarom is er altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek, en een tweede gesprek vlak voor de bruiloft, zodat er geen miscommunicaties ontstaan. Graag blijf ik op de hoogte van wijzigingen, bijzondere tradities of speciale details. Zodat ik begrijp wat belangrijk is voor jullie. Zo kan ik op de bruiloft niet alleen vastleggen wat er gebeurd, maar ook wat jullie belangrijk en mooi vinden.

Op de bruiloft zelf maak ik niet alleen leuke foto's van gasten die perfect geposeerd staan, en recht in de lens kijken. Maar door ook onzichtbaar te fotograferen kan ik mooie paparazzi foto's maken. Ik heb een grote zoom lens waarbij ik onopvallend vanaf een afstandje emoties en momentjes kan vangen. Zo krijg je veel diverse foto's. Zelf raad ik aan om wat tijd in te plannen voor groepsfoto's op locatie van bijvoorbeeld de bruidegom met z'n vrienden, en de bruid met haar vriendinnen. Uiteraard zal ik op z'n moment op een leuke manier aangeven hoe er het best geposeerd kan worden. Dit kost wel even een half uur tijd maar is zeker leuk voor later.

Omdat ik vaak na het eerste gesprek jullie voorkeur en wensen weet ga ik altijd voor het tweede gesprek naar de foto locatie's toe. Zodat de meest interessante en mooie plekjes reeds kan bepalen, Daar bij let ik op het licht, compositie, achtergrond, drukte, of ik attributen mee moet nemen zoals een flitser, huishoudtrapje enz. Mijn ideeën bespreek ik uiteraard met jullie. Op de dag zelf worden jullie vaak geleefd, het zou zonde zijn als we niet weten wat we met de fotshoot willen gaan doen. Tijdens deze foto reportage van jullie samen zal ik jullie aanwijzingen geven, door je bijvoorbeeld te vragen of je op een bepaalde manier wilt gaan staan of naar elkaar wilt kijken.
 
Binnen zes weken ontvangen jullie de foto's in hoge resolutie op usb thuis. In de zorgvuldige nabewerking probeer ik dicht bij de werkelijkheid te blijven, ik pas mijn beelden iets aan qua kleur & uitsnede, en een deel van de beelden zet ik om naar zwart-wit. Wel haal ik bijvoorbeeld los slingerend afval weg dat per ongeluk op de foto is gekomen. Of hinderende verkeersborden, een opvallende pukkel of een vlek op de kleding is niet terug te vinden. Als jullie het daar uiteraard mee eens zijn.
Bekijk voor meer info over trouwfotografie

Trouwfotograafjessie.nl

Als jullie mij graag als bruidsfotograaf willen, kan je op grote lijnen uit de onderstaande pakketten kiezen. Uiteraard zijn ze aan te passen naar jullie wens. Elke bruiloft is anders. 

Bruidsfotografie 1 | Prijs 350

Dit is een fotoshoot van ca. 2uur. In deze 2 uur worden er veel gekozen voor het ja woord, en wat familie foto's. De prijs is incl. alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. Let op: Dit pakket is drie maanden voor de bruiloft te reserveren.

Bruidsfotografie 2 | Prijs 800 

Dit is een reportage van ca. 5 uur van het ja woord met een uitgebreide fotoshoot van het bruidspaar voor of na het gemeentehuis/kerk. Natuurlijk. De prijs is incl. alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. En een vrijblijvend kennismaking gesprek. 

Bruidsfotografie 3 | Prijs 1300 euro.

Dit is een veel gekozen pakket. De gehele reportage duurt ca. 8 uur. Hierbij worden bijna alle mooie momenten overdag vastgelegd! Van het aankleden tot de taart aansnijden of het dinner.  De prijs is incl. Luxe fotoboek met 24 blz, alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB. En een vrijblijvend kennismaking gesprek. 

Bruidsfotografie 4 | Prijs 1600 euro 

Dit is het best verkochte pakket, omdat hierbij alle mooie momenten worden vastgelegd, van het aankleden t/m de openingsdans. Alle details waar jullie zo je best opgedaan hebben komen naar voren. Dit is een trouw reportage van ca. 12 uur. De prijs is incl.  een drone foto (als het weer het toelaat), de super stoere champagne foto! Alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB, een vrijblijvend kennismaking gesprek, en niet te vergeten ook met luxe fotoboek! 

Bruidsfotografie en videografie 5 | Prijs 2500 euro

Wil je jullie bruiloft helemaal op en top in beeld? Dan is dit pakket perfect voor jullie! Hierbij is er een fotograaf en videograaf 12 uur aanwezig op jullie bruiloft. Van het aankleden t/m de openingsdans. De prijs is incl. een drone foto (als het weer het toelaat), de super stoere champagne foto! Alle foto's in hoge resolutie zonder logo op een USB, een vrijblijvend kennismaking gesprek, een luxe fotoboek! en een video clip van minimaal 6 minuten, en een video van minimaal 25 minuten.

Op zoek naar een professionele

Bruidsfotograaf in regio Rotterdam?

Voor voorbeelden meer van bruidsfotografie zie  Bruidsfotografie 2017

Bent u geïnteresseerd geraakt in de bruidsfotograaf regio Rotterdam? Of wilt u meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact
Nog geen trouwauto? kijk op: www.jouwtrouwauto.nl

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje