Fotograaf brielle een new born fotograaf brielle

Fotoshoot in de fotostudio

  • De bewerkte foto's worden binnen 15 werkdagen verzonden.
  • Een fotoshoot t/m vier personen, meer passen er niet in de fotostudio aan huis in Rockanje
  • Ook verkrijgbaar als kadobon.
  • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen, met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst.

Vanaf € 105,-

Fotoshoot in de fotostudio

Laat een mooie fotoshoot van je zelf, of bijv je gezin of vriendinnen maken door een professionele fotograaf. Altijd mooi voor later! 
Dit uur gaat helemaal om jou/ of jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben, ik help graag tijdens het poseren. Je kunt ook zelf ook met voorbeelden en ideeën komen, er is veel mogelijk!  In de fotostudio hebben wij uiteraard een mooie witte achtergrond, geeft een frisse uitstraling. Wordt veel gebruikt bij zakelijke en zwart/wit foto's. Maar er is ook een stoere houten achtergrond, met een heerlijk donker bond kleed. Dit geeft net een andere draai aan de foto.
Neem gerust meerdere setjes kleren mee, en leuke accessoires zo als kettingen, oorbellen, tasjes hoedjes of wat je maar wilt. Je kan tussen door uiteraard ook haar of je make up aanpassen.
Hou je helemaal niet van poseren, dat kan natuurlijk ook! Kijk dan bij Fotoshoot op locatie Als je bijvoorbeeld skaten als hobby hebt , kunnen we ook een fotoshoot op de skatebaan maken. Of met je paard of hond in de natuur. Dan hoef je niet echt als een model te poseren en levert het je toch super mooie foto's op. 

Fotoshoot in studio budget | € 105,-

Dit is een fotoshoot van een half uur. In de fotostudio. Incl. 5 Keurig bewerkte foto's digitaal, in hoge resolutie zonder logo.

Fotoshoot in studio standaard | € 160,-

Dit is een fotoshoot van 1 uur. Op een locatie naar keuze Incl. 25 keurig bewerkte foto's in kleur en zwart/wit op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.

Fotoshoot pakket de luxe | € 200,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio en, op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Fotoshoot pakket al in. | € 300,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto's in de studio, en op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt totaal 2 uur. Wij beginnen met de foto's in de fotostudio, daarna gaan wij foto's maken op een locatie naar keuze. Incl. 30 keurig bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo. En een luxe fotoboek van 20 x 20 met 20 bladzijdes.

Voor meer voorbeelden van fotoshoot in de fotostudio zie  Fotoshoot in fotostudio

 Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot in de fotostudio? Of een leuke kadobon? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact

Geïnteresseerd in een fotoshoot of trouwrapportage?

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor u kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op
06 - 46 15 43 88  Of stuur een mailtje naar info@fotograafjessie.nl

Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website Trouwfotograaf Jessie

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje