Fotograaf brielle een new born fotograaf brielle

Fotoshoot in fotostudio

 • Een uur fotografie van een professionele fotograaf.
 • Een fotoshoot t/m vier personen. Meer passen er niet in de fotostudio.
 • De bewerkte foto's worden binnen 10 werkdagen thuis gestuurd.
 • De foto zijn in hoge resolutie en zonder logo.
 • Ook verkrijgbaar als leuk verpakte fotoshoot kadobon.
 • U kunt ook een luxe fotoalbum bestellen, met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst, al vanaf 105 euro
 • Een fotoshoot in de fotostudio

  Laat een mooie fotoshoot van je zelf, of bijv je gezin of vriendinnen maken door een professionele fotograaf. Altijd mooi voor later! 
  Dit uur gaat helemaal om jou/ of jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben, ik help graag tijdens het poseren. Je kunt ook zelf ook met voorbeelden en ideeën komen, er is veel mogelijk! 
  Neem gerust meerdere setjes kleren mee, en leuke accessoires zo als kettingen, oorbellen, tasjes hoedjes of wat je maar wilt. Je kan tussen door uiteraard ook haar of je make up aanpassen.
  Hou je helemaal niet van poseren, dat kan natuurlijk ook! Kijk dan bij Fotoshoot op locatie Als je bijvoorbeeld skaten als hobby hebt , kunnen we ook een fotoshoot op de skatebaan maken. Of met je paard of hond in de natuur. Dan hoef je niet echt als een model te poseren en levert het je toch super mooie foto's op. 

  Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot in de fotostudio? Of een leuke kadobon? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

  Ga naar contact

  new born fotografie

  De fotostudio is veel in gebruik voor new born fotografie. Voor meer info over new born fotografie kijk eens voor een New Born fotoshoot. 

  Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

  Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

  Uw voor- en achternaam:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw bericht / vraag:

  loading

  Contactgegevens

  06 - 46 15 43 88
  info@fotograafjessie.nl

  Adres
  J v/d Woudestraat 5
  3235 BP Rockanje