New born fotograaf Brielle. ook werkzaam als fotograaf regio spijkenisse

New born fotoshoot 

  • Twee uur fotografie van een professionele fotograaf.
  • De bewerkte new born foto's op usb thuis gestuurd binnen 10 werk dagen.  
  • Voor een geboorte kaartje kan er dezelfde dag een foto per mail verzonden worden, zonder extra kosten. 
  • Ook verkrijgbaar als een new born fotoshoot kadobon.De foto's zijn ook verkrijgbaar in een mooi fotoboek, met 24 pagina's en een linnen kaft
  • U kunt ook een fotoalbum bestellen. Met 22 pagina's en een linnen kaft met lasertekst, al vanaf 105 euro. 

€ 175,-

Wat is een new born fotoshoot eigenlijk?

Een new born fotoshoot, is eigenlijk een fotoshoot van je pasgeboren baby. Het is overkomen waaien vanuit Amerika van daar de Amerikaanse benaming new born. Nu ook trendy in Nederland. Bij deze fotoshoot wordt jullie baby slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. Dit kan op veel verschillende manieren bijvoorbeeld heel puur, de new born naakt of met luier op een mooi plaid. Of met leuke accessoires zoals koffertjes ,mandjes, mini bedjes, maar ook speciale new born pakjes die rechtstreeks uit Amerika komen en dus in Nederland nog uniek zijn! 

De new born fotoshoot hoe en wanneer

De new born fotoshoot, kan het beste plaatsvinden tussen de 4e en de 14e dag na de geboorte. Dit omdat een baby dan nog veel slaapt en zich lekker opkrult tijdens de fotoshoot, zoals hij of zij in de baarmoeder ook deed. Het is ook belangrijk dat de baby goed slaapt voordat we met de fotoshoot starten. Zodat hij of zij in allerlei houdingen kan worden gelegd, zonder dat ze er hinder van ondervinden. Het is handig als u vlak voor de fotoshoot een goede voeding geeft. Dit kan uiteraard ook in de fotostudio waar een aangenaamde warme temperatuur voor uw baby zal zijn. Let wel op dat dit voor u erg warm kan zijn. 

De duur van een new born fotoshoot

De duur van een new born fotoshoot in ca. 2 uur, dat lijkt lang maar dan hoeft u zich niet gehaast of opgelaten te voelen. Tijdens de fotoshoot is er dan ook ruim de tijd om de baby te voeden, te verschonen of om even heerlijk te knuffelen zodat hij of zij weer lekker in slaap kan vallen. Als u niet op uw gemak bent, voelt de baby dat ook en dat is nergens voor nodig. De baby is de baas en leidt z'n eigen fotoshoot!
Ook kunt u uiteraard samen met de baby op de foto. Hierbij raad ik u wel aan om neutrale kleding te dragen zonder drukke teksten, prints of felle kleuren, dan gaat de aandacht naar uw kleren en niet naar jullie.

De plaats van de new born fotoshoot,

U mag kiezen waar u de fotoshoot wilt, kunt u terecht in mijn fotostudio te Rockanje met eigen parkeerplaats. Uiteraard kan ik ook naar uw huis komen. Maar als new born fotograaf aan huis, ben ik wel beperkt in mijn accessoires.
En ik reken reiskosten van 0,25 cent per kilometer buiten de regio Voorne Putten.
Voor deze fotorapportage is ook een new born fotshoot cadeaubon verkrijgbaar leuk voor bijvoorbeeld een babyshower of kraamfeest.

Een foto professioneel af laten drukken? of een luxe fotoboek van uw new born fotoshoot laten maken?

Dat kan! U kunt een luxe fotoboek bestellen met minimaal 22 luxe pagina's van 380 gram, fujicolor hd glossy album papier. Dat uitgebreid kan worden naar 70 pagina's. U kunt kiezen uit een 12 kleuren linnen of een leren kaft met een lasertekst. Of wilt u liever een foto professioneel uitlaten printen op: professional II pearl fotopapier of als polaroid?
Of een foto een fotoop hout, polystyreen, acrylblok, canvas of aluminium laten drukken? Mail vrijblijvend voor de prijslijst.
 

Bent u geïnteresseerd geraakt in een new born fotoshoot? Of wilt u meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact


Een aantal voorbeelden van een new born fotoshoot

new born fotoshoot. gemaakt door een new born fotograafnew born fotoshoot, door new born fotograaf
new born fotoshoot door new born fotograaf Brielle
new born fotoshoot door een newborn fotograaf
new born fotoshoot door een newborn fotograaf

Voor mee voorbeelden van new born en baby foto's kijk in mijn  New born en baby foto's

Geïnteresseerd in een fotoshoot of rapportage?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje