Fotograaf Spijkenisse

Bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie trouwplannen hebben!
Zijn jullie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf die aandachtig naar jullie wensen en ideeën luistert, en er ook echt iets mee doet? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! In twee voorafgaande gesprekken bespreken we alles tot in de details, zodat het op de dag zelf vloeiend verloopt.
De foto's ontvangen jullie al binnen 15 werkdagen.
De prijzen zijn al vanaf €350,-.


Meer over bruiloftrapportage

fotograaf Spijkenisse. new born fotograaf

New born fotoshoot

Een newborn fotoshoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby. Dit kan op verschillende manieren, heel puur of juist met hele leuke accessoires die ik rechtstreeks in Amerika bestel en in Nederland dus uniek zijn! De prijs is €175,-. Dit is een all inclusief prijs voor z'n twee uur fotografie van een professionele new born fotograaf, alle bewerkte foto's op een usb-stick gezet, Geen bijbetaling voor extra foto's of uitloop van de tijd.
Deze fotoshoot is normaal gesproken altijd in de fotostudio te Rockanje. De new bron fotoshoot kan eventueel in overleg ook op locatie naar keuze binnen: Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam


Meer over New Born

Fotograaf Spijkenisse

Zwangerschap fotoshoot

Met deze fotoshoot staan jij en je mooie zwangere buik in het middelpunt! In de negen maanden dat je jullie kindje bij je draagt, krijgt jou lichaam prachtige vormen! Zeker de moeite waard om een mooie fotoshoot door een professionele fotograaf van te laten maken. De prijs is €125,- Dit is een inclusief: Een uur fotografie van een professionele fotograaf in de foto studio of op locatie binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet en Rotterdam. Alle bewerkte foto's in hoge resolutie, zonder logo op een usb-stick.  Wil je foto's in de fotostudio en op locatie dat kan ook voor €25,- extra.
Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.


Meer over zwangerschap fotoshoot

fotograaf Oostvoorne. Fotograaf Spijkenisse

Fotoshoot in fotostudio

Altijd al mooie foto's van jou zelf, of jou familie gewild? Laat ze maken door een professionele fotograaf? Altijd leuk voor later. Je hoeft geen ervaring te hebben, ik help je graag bij het poseren. Er is heel veel mogelijk!
De prijs is €125,-. Dit is een inclusief: Een uur fotografie van een professionele fotograaf en alle bewerkte foto's op een usb-stick. T/m vier personen. 
Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.


Fotoshoot in fotostudio

Fotograaf Spijkenisse. Fotograaf in Oostvoorne

Fotoshoot op locatie

Dit is een fotoshoot van een uur. En kan met meerdere mensen. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, ik help jou / jullie graag bij het poseren. Er is heel veel mogelijk! 
De prijs is €125,-.  Dit is inclusief: Een uur fotografie van een professionele fotograaf. De bewerkte foto's op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.
Op een locatie binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet, en Rotterdam.

Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.


Fotoshoot op locatie

Fotograaf spijkenisse. Fotograaf Oostvoorne. Fotograaf Zee land

Combinatie fotoshoot
in fotostudio en op locatie naar keuze

Dit is een perfecte keuze als u twijfelt tussen: Een fotoshoot in de fotostudio met een mooie witte, houten of zwarte achtergrond,  Of een ongedwongen fotoshoot op locatie naar keuze, denk hierbij aan bijvoorbeeld het strand. Of een andere locatie binnen: Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet of Rotterdam.
De prijs is €150,-. Dat is inclusief 1,5 uur fotografie van een professionele fotograaf, de bewerkte foto's, in hoge resolutie, zonder logo op een usb-stick thuis gestuurd. 

 Ook verkrijgbaar als kadobon.


Fotograaf Spijkenisse. fotograaf Hoogvliet

Profielfotoshoot

Wie kent het niet, facebook, linked in, twitter, datingsites en noem maar op je hebt overal een profielfoto voor nodig. De eerste indruk kunt u maar één keer maken!
De prijs is €50,-
Dit is inclusief:  Een half uur fotografie van een professionele fotograaf in de fotostudio in Rockanje of op een locatie naar keuze binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet of Rotterdam
De foto's worden keurig na bewerkt, en zend ik u per e-mail in hoge resolutie zonder logo.


Profielfotoshoot

Fotograaf Hellevoetsluis

Fotograaf op uw feestje?

Een feestje is natuurlijk altijd leuk, maar met een fotograaf maak je het compleet! En dan kunt u er nog lang van nagenieten! Ieder feestje is anders, dus neem voor meer info even contact op. Binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet en Rotterdam. 


Contact


Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje