Fotograaf Spijkenisse

Bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie trouwplannen hebben!
Zijn jullie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf die aandachtig naar jullie wensen en ideeën luistert, en er ook echt iets mee doet? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! In twee voorafgaande gesprekken bespreken we alles tot in de details, zodat het op de dag zelf vloeiend verloopt.
De foto's ontvangen jullie al binnen 15 werkdagen.
De prijzen zijn al vanaf €350,-.


Meer over bruiloftrapportage

new born fotograaf

New born fotoshoot

Een newborn fotoshoot is een fotoshoot van een pasgeboren baby. Dit kan op verschillende manieren, heel puur of juist met hele leuke accessoires die ik rechtstreeks in Amerika bestel en in Nederland dus uniek zijn! 
De prijs is vanaf €175,-.
Deze fotoshoot is normaal gesproken altijd in de fotostudio te Rockanje. De new bron fotoshoot kan eventueel in overleg ook op locatie naar keuze binnen: Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam

Ook verkrijgbaar als leuk verpakte kadobon.


Meer over New Born

Fotograaf Spijkenisse

Zwangerschap fotoshoot

Met deze fotoshoot staan jij en je mooie zwangere buik in het middelpunt! In de negen maanden dat je jullie kindje bij je draagt, krijgt jou lichaam prachtige vormen! Zeker de moeite waard om een mooie fotoshoot door een professionele fotograaf van te laten maken. 
De prijs is vanaf €105,-  
De fotoshoot kan in de studio of op locatie binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet en Rotterdam. 

Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.


Meer over zwangerschap fotoshoot

Fotograaf Hoogvliet

Fotoshoot in fotostudio

Altijd al mooie foto's van jou zelf, of familie gewild? Laat ze maken door een professionele fotogoaf!
Altijd leuk voor later. Je hoeft geen ervaring te hebben, ik help graag bij het poseren. Er is heel veel mogelijk!
De prijs is vanaf €105,-.  T/m vier personen. 

Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.
Fotoshoot in fotostudio

Fotograaf Spijkenisse. Fotograaf in Oostvoorne

Fotoshoot op locatie

Dit is een fotoshoot op een locatie naar keuze in de buurt van Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet, en Rotterdam.
Deze fotoshoot kan met meerdere mensen. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, ik help graag bij het poseren. Er is heel veel mogelijk! 
De prijs is vanaf  €105,-. 

Ook verkrijgbaar als een leuk verpakte kadobon.


Fotoshoot op locatie

Cake smash fotograaf Spijkenisse

Cake smash fotoshoot

Is je kindje bijna een jaar? En wil je een bijzondere uitnodiging maken? Of een mooie foto voor op de verjaardag taart? Dan is de cake smash de juiste shoot! Lekker kliederen en snoep van een heerlijke taart, welk kindje wil dat nou niet! De prijs vanaf €175,-. incl. taart, ballonnen en achtergrond.
De cake smash fotoshoot kan in de studio, maar ook op een buiten locatie, binnen Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Spijkenisse, Hoogvliet en Rotterdam. De prijs is incl. achtergrond, slinger taart en drie helium ballonnen. De keurig bewerkte foto's, in hoge resolutie, zonder logo op een usb-stick.

Contact

Geïnteresseerd in een fotoshoot of bruidsfotografie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een mooie fotoshoot of een strakke fotorapportage? Twijfel niet en neem contact met ons op via 06 - 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

06 - 46 15 43 88
info@fotograafjessie.nl

Adres
J v/d Woudestraat 5
3235 BP Rockanje